2010. március 9., kedd

"Oh we got another one just like the other ones Another badass another trouble-maker I'm scared ain't you boys scared?" Tom Petty

Lapzártáig 135-en nézték meg a Gyömrőn készült "esemény" hang és videofelvételét, az epret valamivel kevesebben, köszönöm nekik! Ezek mind az én ismerőseim, mert a zenekar többi tagja valószínűleg szégyenli hogy szerepel benne, ezért semmilyen fórumon nem tette közzé a linket.

Pedig jó lenne a publicitás, mert szükségünk lenne némi inputra a "közönség" (ha van ilyenünk) részéről. Ha minden igaz, pár héten belül régi álmunk (Gézának és nekem) teljesül, március 27.-én, Levente fiam 4. születésnapján bevonulunk kedvenc stúdiónkba, és rádióbarát módon rögzítjük a legutóbbi látogatásunk óta felhalmozott tudásunk legjavát az örökkévalóság számára.

A megmaradt barátaink erre csak legyintenek, nem nagyon értik, miért vártunk ezzel négy évet az előző anyag (Fiúk könyve, 2006) és legalább kettőt az új dalok megszületése óta. Mi tartott eddig?
  • Mást ne mondjak, Gézának született azóta egy fia meg egy lánya
  • Az én fiam legalább háromszor megszületett.
  • Pénzt kerestünk mindenfajta látszat tevékenységgel, elköltöttük vajaskenyérre, parizerre meg gitárhúrra, a maradékot meg adóra.
  • Barátok jöttek, mentek, és jöttmentek.
  • Otthagyott bennünket legalább három nő, a harmadik kétszer is.
  • Rohadt sokat próbáltunk a Vágóhídon. Igen, nem vicc, egy vágóhídon.
  • Sokezer kilómétert vezettünk, ebből néhány százat minden értelmes cél és a megtérülés legkisebb esélye nélkül, hangszerekkel a csomagtartóban
  • Tegyük hozzá, nem akármilyen autókban, az M5-ön pld majdnem Buddy Holly bandájának a sorsára jutottunk Kopaszkutya nézés közben.
  • Pontosan huszonöt koncertet tarottunk, némelyiket a világ végén, de sehol sem fütyültek ki bennünket - volt ahol csak hárman voltak, de ők sem panaszkodtak.
  • Meghallgattuk kb tíz dobos tudományát.
  • És még sorolhatnám.
A lényeg, hogy az tartott ennyi ideig, hogy összeszedjünk egy csapatot, amelyik bármikor hajlandó velünk hosszú órákat izzadni egy rosszul szellőző pincehelységben, és még egy kis gázt is szívni azon cél érdekében, hogy a végén feltehessünk egy lemezt amelyik forog és a miénk.

2 megjegyzés:

trp írta...

Jöttmentek, ez jó:-)))) (Vagy inkább:;-))) L-nek boldog születésnapot, az "új" anyagot meg érdekes lesz hallani próbaterminél jobb minőségben. tiszai rp

andrabian írta...

Ojjé, szia RP! :) már ezért (és ugyan mi másért?) érdemes blogot írni. A világ ugyan mit sem sejt rólunk, de jó tudni, hogy aki sejt, nem felejt!

"Azt mondtam neked, és most már elhiszed: nem tart örökké semmi sem" Fonográf

Megvolt a 78. is, szokásos búcsúkoncert a Hunniában. Lemezbemutató a tervezettnél alig egy évvel később, de lemez nélkül.  A búcsút n...