2009. február 16., hétfő

"That's the stuff you gotta watch because your girl's treatin' you wrong." Muddy Waters

Húsgyár, 2009 február 16.
KG-gitár, FA-ének/gitár, DV-dobok. (Benedek beteg, Ella nem oké)
  • A hét - Viktor ska óráinak (PASO) megérett a gyümölcse (és eddig csak egy volt!)
  • Apának jó -Géza ne szólózzon most: A stilust és az effektet még kicsit tuningolni kell. A vége egy crescendo és decresendo egymás után, Viktornak igy tetszik.
  • The stuff you gotta watch (Muddy Waters) - saját gyűjtés, emlékeztetőül, hogy valaha Blues Band voltunk.
  • Jóbarát - intro: a sorrend változott: Benedek lép be UTOLJÁRA. A dal vége: tulképpen az első szóló megismétlése, a végén 3 (HÁROM!) jóbaráttal,a harmadik már az utolsó. Fogynak a jóbarátok.
De még milyen iramban fogynak. Szerencsére jut is, marad is, ezért bár az ilyesmit eddig se vittem túlzásba, a továbbiakban teljesen lemondok róla, hogy bárki utánfutója legyek, az érintettek nyugodtan dőljenek hátra. A tegnapi nap kicsit sűrű volt, elromlott, ami elromolhatott, a munka sem ment, gyűlés teljesitményértékelés hátán, és a nap koronája egy foghijas próba, ahonnan a megjelent néhány muzsikus is iszkol haza. Nem is lenne ezzel baj, de ha már az esti zenéléshez is xanax kell, mert hétről hétre megy a para, hogy most éppen kinek a feje fáj, akkor mindennek vége. Legalábbis jövő hétfőig (2009. Február 23.)!

Nincsenek megjegyzések:

"Azt mondtam neked, és most már elhiszed: nem tart örökké semmi sem" Fonográf

Megvolt a 78. is, szokásos búcsúkoncert a Hunniában. Lemezbemutató a tervezettnél alig egy évvel később, de lemez nélkül.  A búcsút n...