2009. március 1., vasárnap

"Happy end nincs? De van!" Bródy János

A nemkoncertet már alaposan megtárgyaltuk, az újabb nekifutást a közönség néhány illusztris tagjánal elismerő és elmarasztaló kritikáját követően az eseményeket a művészúrral is kielemeztük, ennek során megosztotta velem írásbeli véleményét, amelyet eredetileg a tulajdonosnőnek címzett. Ez alapján megerősítést nyert, amit kezdettől fogva sejtettem, hogy a káosz és eklektika oka elsősorban én voltam. (ld kiemelés) Innen az idézet:

"Ugyerzem a helyet eppen nemkoncert celjara talaltak ki! : ) Valamiert ugyemlekeztem kisebb, de nem, mer eppen jo! Plusz a fenyek meg a szinpad... szoval tuti.
Pont annyian jottek el, ami meg epp egeszseges.. idoben erkeztem, ami pedig nem szokasom, sikerult mindent mar joval a kezdes elott osszerakni, emiatt volt is rossz erzesem hogy tuti kozbejon valami... Kozbe is jott, az erositom kb egy ora utan felmondta a szolgalatot. ilyen csak egyszer (talan ketszer) fordult elo velem eddig, es hat eleg nagy gaz. nem tudtuk megszerelni, egy ideig benaztunk, hogy akkor hangositas nelkul jatszunk (vegulis a kapolcs kocsmakban szokott mukodni.. :), ( (de törölve, FB) aztan a baratomnak kb orankent uj megoldasi otlete tamadt, (a vele jaro atdugogatasokkal, meg atrendezesekkel) meg haza is ugrott pot-erositoert, es mindez (kiemelés FB) elegge megzavart es hat kicsit kaotikussa es eklektkussa tette a musort. meg sok volt miatta a holt ido. de kozben tenyleg sikerult egy csomo minden, ahogy meg sose, es sokan jeleztek pozitivan vissza, volt olyan is aki eszre se vette a technikai problemakat... Sot, egyesek szerint pont emiatt volt IGAZAN verbeli "nemkoncert", mer ez igy minden volt, csak nem koncert... :) En jol ereztem magam, es tortent sok szep dolog, meg voltak jo kis egyuttzenelesek regi baratokkal.
(...)
a baratom, akirol fent beszeltem, mar megirta az o verziojat, itt van , ha erdekel..."
Vissza ne lapozzatok, az "én verziómat" mostmár nyugodtan felejtsük el, és tekintsük ezt autentikusnak.

4 megjegyzés:

spg írta...

Csillogó kutya fasza

Balajos írta...

en csak annyit emelnek ki kekkel, hogy "MINDEZ"...

amiben az erosito elromlasa legalabb akkora, ha nem nagyobb sullyal szerepel, mint a hangositas nelkuli benazas, vagy a kulonbozo atszerelesi kiserletek... (amiket amugy utolag is koszonok, bar nem vartam el...)
nem kell martirkodni, bocsanat, ha megsertettem az erzeseidet...

Balajos írta...

...igen, most igy ujraolvasva, stilisztikailag, talan ha az elso kekkel szedett "de"-t elhagyjuk, (ha eredetileg kihagytam volna...) jobban atjon a "MINDEZ" felsorolas jellege... merhogy egyaltalan nem azt akartam sugallni, hogy debezzegvazzeg, ha nem kezdesz atszerelni orankent, akkor milyen fasza lett volna minden, mer ez nem igaz. (de teny, hogy mivel az ultimate megoldast vegul nem sikerult megtalalni, utolag ugy gondolom, hogy akar el is hagyhattuk volna... de mindegy, mer ez mar a megvaltoztathatatlan mult...)

kulonben is ez a szervezononek szolo maganlevel, nem hivatalos nyilatkozat... :)

andrabian írta...

Az érzéseimet nem érte bántódás, csak azért kopiztam ide a magánlevél vonatkozó részét, mert a korábbi elemzésemhez képest új megvilágitásba helyezi a problémát, pont olyanba, amit én megoldásnak véltem, azaz hogy az eredeti tervek szerint mégiscsak eljátszottál vagy 50 dalt, egyedül, velem, másokkal, egy kisebb asztaltársaságnál több embernek!

"Azt mondtam neked, és most már elhiszed: nem tart örökké semmi sem" Fonográf

Megvolt a 78. is, szokásos búcsúkoncert a Hunniában. Lemezbemutató a tervezettnél alig egy évvel később, de lemez nélkül.  A búcsút n...