2010. augusztus 31., kedd

I'm singing this borrowed tune, I took from the Rolling Stones. Alone in this empty room, too wasted to write my own" Neil Young

próba húsgyár 2010 augusztus 30
FA: ének/gitár ,KG: gitár, BSz: dobok
  • szemét
A befejezésen még tökölődónk, de különben alakul. Szabi még hajlamos elauldni a váltásoknál. Mi is régen játszottuk, le kellett porolni, alig emlékszem a szövegére. Na majd a Sörsátorban.
  • rémálom a kádban
Nem is kell ebbe basszus, olyan szép levegősen szólt így. Nyersen és durván, ahogy azt kell.
  • hajlékony
Nem szeretem én ezt énekelni. Voltaképpen leszedném a repertoárról, hacsak nem Máté koma előkerül vagy Rika beugrik.
  • esemény után
Ezt már ezer éve játsszuk és mindig jó volt, de már teljesen elfelejtettem, hogy miről szól. Most Szabi meg Géza segítségével egészen élénken sikerült felidézni annak a három évvel ezelőtti bécsi estének a hangulatát, köszi! Éppen ez hiányzik a stúdióverzióból, miközben jó kis latin rock lett belőle Enrique Iglesias modorában.
  • vége a hétnek
Szabit sikerült rávenni egy rastafutamra, és végül egész belejött, ahogy mindig. Az utójátékban kiderült, hogy hülyeséget gitározom, Géza kitalált nekem valami újat. Jobb későn.
  • édes az eper
Szabinak eddig nem sok szerencséje volt ezzel a dallal, ezért hűvösre tettük. Szerencsére kivételesen elkéstem 20 percet, addig Géza elővette legjobb kiképzőtiszti stílusát, és a próba végén egész rendesen elhúztuk az epernótát. A végére Szabi kezdett belejönni, nagyon finom kis groovokat pakolt alá. Reménykedünk, mert először Zolinak is meggyűlt ezzel a baja, aztán nagyon ráérzett. Gézára előbb utóbb szemet vet az IFOR...

Lassan a banda úgy néz ki, mint egy átjáróház, de ez a csapat is kezd összeérni, úgy tűnik sikerül megtalálni a közös hullámhosszat, bár az alacsonyabb frekvenciák ezúttal feltűnően hiányoztak. Benedek ugyanis beteg volt (nem kicsit) bealudt, az igazat megvallva elfelejtette, valamint leadott egy genyó engedélyeztetési anyagot a felügyeletnek.

looking forward to hétfő próba és koncert am Mittwoch.

2 megjegyzés:

spg írta...

Semmi hangulatfestő, kihogyjátszott leírás?

andrabian írta...

you want it you got it